Vasaros šventė „Spalvos ir spalviukai“

     Kas gali būti geriau, nei šiltą vasaros dieną bėgioti su draugais kieme, maudytis ežere ar jūroje, valgyti ledus ir raudonskruostes braškes…

   Gegužės 26 dienos popietę, į įvairiausiomis spalvomis pasipuošusį darželio kiemą, rinkosi spalvotai pasidabinę vasaros sutiktuvių šventės „Spalvos ir spalviukai“ dalyviai. Po darželio direktorės Vitalijos Medelinskienės pasveikinimo ir linksmo šventės atidarymo šokio, visus džiugino mažųjų šokėjų būrelio pasirodymai. Vaikus šokti mokė šokių mokytoja Simona .Vadovė už aktyvų dalyvavimą pamokėlėse ir šaunų pasirodymą būrelio narius apdovanojo medaliais, padėkos raštais ir sveikuolišku saldumynu. Šokius keitė  veiklos spalvotuose kiemeliuose, kur vaikai, tėveliai ir mokytojai smagiai sportavo, žaidė žaidimus, pasitikrino rankų ir kojų taiklumą. Po aktyvaus dalyvavimo rungtyse, visi vaišinosi vaisiais, kompotu ir ledais!

     Šventė prabėgo kaip viena akimirka… Bet tokia spalvota, ryški, kvapni, kaip ir nuotykių, kelionių ir įspūdžių kupina vasara! Labas Vasarėle, mes labai tavęs laukėme!

Akimirkos

Meninio ugdymo mokytoja Jolanta Vasiliūnienė